Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Το ύπουλο καψώνι  του Ν. Παππά

Αναφέρομαι στο πρόσθετο καψώνι που ο νεοαριστερός αμοραλιστής υπουργός…παραπλάνησης  Ν. Παππάς( ξινό κακέκτυπο του Λαλιώτη)  έχει επιβάλλει εδώ και μήνες σε όλη την χώρα, προκειμένου, με αφορμή την δήθεν κάθαρση του υποτιθέμενου «θολού τηλεοπτικού τοπίου» ,να χαλιναγωγήσει βάρβαρα και ασύστολα την πληροφόρηση του  εξουθενωμένου  λαού, ως συνεπής αριστερός σφετεριστής της εξουσίας .
Η αναντίρρητη κυβερνητική προπαγάνδα,
δηλαδή η λαϊκή αποχαύνωση και αδρανοποίηση είναι προϋπόθεση εδραίωσης  κάθε  απόχρωσης ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του εγχειρήματος της λεηλασίας  της χώρας  είναι ταυτόχρονα θρασύτατα αυταρχικός, εγκληματικά   ύπουλος, χυδαία  φτηνός, αβάστακτα  ερασιτεχνικός, τραγικά κωμικός, δογματικά εκδικητικός και κυρίως σατανικά ιδιοτελής.
Η κασέτα της, τύπου Βορείου Κορέας, κυβερνητικής προπαγάνδας βασίζεται σε μία αήθη επιχειρηματολογία. Χρησιμοποιεί έναν αόριστο πληθυντικό που «τσουβαλιάζει και λασπώνει»  όλους τους ιδεοληπτικά   κατασκευασμένους «εχθρούς», για  ένα δήθεν  παράπτωμα  του ενός. άντε και κάποιου άλλου.
Δηλαδή δεν πλήρωσε κάποιος εργοδότης έγκαιρα τους υπαλλήλους του; δημιουργεί το επιχείρημα «δεν πληρώνουν -όλοι- τους εργαζόμενους» .
Εργάζεται κάποιος σε κάποια αποθήκη καναλιού  με ελαστικό ωράριο; Δημιουργείται η οργή «ότι –όλοι- εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας με μισθούς πείνας».
Δανείσθηκε κάποιος καταχρηστικά και είναι υπερήμερος; Αυτό μεταφράζεται «που παίρνουν-όλοι- θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων που τα πληρώνει ο λαός».
 Ο υποτιθέμενος  μεγάλος καημός των Συριζέων παπατζήδων προπαγανδιστών  ήταν η βιωσιμότητα των καναλιών. «Τραβούσαν τα μαλλιά τους» γιατί ο κάθε μικρομεσαίος επιχειρηματίας δεν είχε την ίδια πιστοληπτική δυνατότητα με κάποιον παραδοσιακό μεγαλοεκδότη.
Επίσης «χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο» για το  ειδεχθές γεγονός, ότι η συρρικνωμένη λόγω κρίσης διαφημιστική πίττα, μοιράζεται σε πολλά ιδιωτικά κανάλια  αφήνοντας στην «απ΄έξω» την ΕΡΤ.
Παρωπιδωμένη ιδεοληπτική εμμονή; Απαράδεκτη άγνοια του γίγνεσθαι; Αφέλεια λυκόπουλου; Ή Εγκληματική γνωστική ανεπάρκεια; Μάλλον συνδυασμός όλων.
Και το κερασάκι. «Τέλος στα 27 χρόνια ανομίας. Ήλθε η ώρα να λειτουργήσουμε σαν ένα ευνομούμενό πειθαρχημένο Ευρωπαϊκό κράτος».
Ομιλούν οι Συριζαίοι για ευνομία. Χαχαχα. Ζητά δηλαδή τα ρέστα ο απόλυτος στρουθοκαμηλισμός, η εξοργιστική υποκρισία από τους επαγγελματίες καταληψίες, από τους  προπαγανδιστές  της ανυπακοής και του «δεν πληρώνω», από τους θρασύτατους αρχιτέκτονες  και νυν  κωμικοτραγικούς κατασκευαστές  του σημερινού κοινωνικού  και οικονομικού «μπάχαλου».  Έλεος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου