Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ (;) ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ



 prothipourgos-louksembourgou-2.jpg
Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ συνοδεύει  πανευτυχής  τον μνηστήρα του (γαλαζια γραβάτα=αγοράκι) σε  τιμητική επιθεώρηση στρατιωτικού αγήματος

Ομιλούμε για την έντονη απαίτηση των ομοφυλοφίλων, να αναγνωριστεί η ιδιαιτερότητα της σεξουαλικής τους προτίμησης και έκφρασης  ως κανονική, και γιατί όχι, ευλογημένη, το δικαίωμα τους να τελούν αναγνωρισμένο γάμο και  να εξισωθούν νομικά με τα ετερόφυλα ζευγάρια ώστε να απολαμβάνουν των ιδίων προνομίων και επιδομάτων πρόνοιας του κράτους για τις οικογένειες, και τέλος να τους δοθεί η δυνατότητα έννομης υιοθεσίας τέκνων με όλα τα κληρονομικά επακόλουθα  έτσι ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία… δυναστείας κίναιδων.      
                                                                                                  
Αίτημα για  φορολογική απαλλαγή ,λόγω αυξημένων εξόδων της συνήθως αγορασμένης συνεύρεσης, είναι ,προς το παρόν, γνωστό, αλλά είναι αναμενόμενο αφού η κατίσχυση του τρίτου φύλλου στον Δυτικό πολιτισμό, είναι  πρόδηλη. 
Ίσως μάλιστα τεθεί  σύντομα και  θέμα ποσόστωσης ,για την συμμετοχή των κίναιδων σε διάφορα όργανα διοίκησης του κράτους, όπως πολύ δημοκρατικά γίνεται σήμερα με τις γυναίκες.

Το  όλο θέμα θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό .Άλλωστε με τα καμώματα θηλυπρεπών καλλιτεχνών  και τις χυδαίες ατάκες τους  που υποκατέστησαν  το πηγαίο των γνησίων κωμικών σαν τον Λογοθετίδη, Φωτόπουλο, Αυλωνίτη ,Ηλιόπουλο κτλ, διασκεδάζουν  μεταπολιτευτικά οι Έλληνες.
Το ηθικό κατάντημα αποτυπώνεται ,στην πολλών χιλιάδων λέξεων, φωτογραφία του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου  με την ζώνη εξουσίας να… συνοδεύει, στην τιμητική επιθεώρηση ενός άψογου στρατιωτικού αγήματος, τον /την επίσημο μνηστήρα/μνηστή του κοιτάζοντας τον με υπερηφάνεια  στα μάτια εισπράττοντας βλέμμα λατρείας από τον πολύ γλυκούλη μελλοντικό/ή σύζυγο του.
           prothipourgos-louksembourgou-4.jpg                                 Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου συνοδευόμενος από την μνηστή του   (ροζ γραβάτα= κοριτσάκι)  ,μάλλον μετά από καβγαδάκι ,επιθεωρεί  κατηφής στρατιωτικό άγημα.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτογραφίες από κάποια επίσημη χοροεσπερίδα για να δούμε το ζεύγος αφημένο στην μαγεία του βαλς, ούτε να θαυμάζουν κάποιο ηλιοβασίλεμα κρατώντας τρυφερά το χέρι ο ένας του/της συντρόφου της. 

Είναι βέβαιο πως  αν ο κύριος αυτός διάβαζε αυτές τις γραμμές θα τις έστελνε πάραυτα. Ναι!!! το ίδιο έκανε όταν διάβασε τον περιττό για επίσημο πρόσωπο …πατρινό σχολιασμό για τους αρραβώνες του. Ναι !!! εκεί έφθασε το απίστευτο θράσος της χυδαίας   «αλητοαδελφής». Προκαλεί ασύστολα και ηδονίζεται εκ του ασφαλούς!!!

Ωραίο παράδειγμα,!!!Μπράβο  σας!!! λεβέντες που σέβεστε τις ιδιαιτερότητες και σταυρώνετε τον Πατρινό. Είσαστε πολιτισμένοι!!!! Θέλετε άραγε το ίδιο για τα παιδιά σας;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α ΤΟΜΠΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου