Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

«Αποαριστεροποίηση»
η πρώτη &η πιο βασική  προϋπόθεση όλων των μεταρρυθμίσεων

«Ή ο γιαλός είναι στραβός  ή εμείς στραβά αρμενίζουμε»;
Τα ιστορικά  γεγονότα είναι γνωστά. Ο Μαρξισμός ,ο κομμουνισμός, ο Λενινισμός, ο υπαρκτός ή εθνικός σοσιαλισμός, σε οποιαδήποτε μορφή του,  όπου, όποτε και όσο  εφαρμόσθηκε «στραβά αρμένισε» .Ο λόγος είναι απλός.
 Έντεχνα , ύπουλα δόλια και ιδιοτελώς οι ηγετικές ομάδες των «πατερούληδων» κομμουνιστό-σοσιαλιστών ταυτίζουν
την δήθεν δίκαιη  τεχνική της κεντρικά  συγκεντρωμένης κατευθυνόμενης οικονομίας, με το κοινωνικό κράτος και την εργατική  κοινωνική δικαιοσύνη (;) και ο αφελής πολίτης -ψηφοφόρος τους πιστεύει.
Υποτίθεται ότι  στην εξιδανικευμένη  μορφή, όλοι ,ικανοί και ανίκανοι, εργατικοί ή τεμπέληδες, έξυπνοι ή βλάκες, όμορφοι ή άσχημοι, ψηλοί ή κοντοί, μορφωμένοι ή αγγράμματοι  θα απολαμβάνουν τα ίδια. Ο παραγόμενος πλούτος  και οι υπεραξίες  είναι δημόσια αγαθά που  μέρος τους κατανέμεται στους πολίτες ανάλογα με τις ανάγκες τους και όχι ανάλογα με τις ικανότητες τους. Δικαιότατο!!!

Είναι ιστορικά χιλιοαποδεδειγμένο που και αν εγκαταστάθηκε  και σε οιαδήποτε παραλλαγή ο «υπαρκτός σοσιαλισμός», οδήγησε στην εκκόλαψη μίας σκοταδιστικής, σκληρής και λαίμαργης  ολιγαρχίας συντρόφων,-της γνωστής νομενκλατούρας- που οικειοποιήθηκε δόλια  και κατασπατάλησε  «νεοπλουτίστικα» και κυνικά  ανεξέλεγκτα τους κρατικούς πόρους, διατηρώντας  δια της βίας τον λαό σε απόλυτο σκοτάδι πληροφόρησης και σε πλήρη  απομόνωση και εξαθλίωση .Αυτό είναι το προφανές  ιδιοτελές κίνητρο μερικών ομολογουμένως προικισμένων  ηγετών της αριστεράς εν γένει.

Μετά την «αυτοδιάλυση» της Σοβιετικής Ένωσης και την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, έπειτα  από το αδιέξοδο που την έφεραν οι Μαρξιστικές οικονομικές ανοησίες που παραβλέπουν και ισοπεδώνουν  την ανθρώπινη φύση, ο κόσμος  ξύπνησε από την νάρκωση των πλάνων σοσιαλιστικών οραμάτων και εστράφει προς τον φιλελευθερισμό είτε οικονομικό είτε κοινωνικό. Απόδειξη; Οι λαοί που υπέστησαν αυτήν την κατάρα, έγιναν οι πλέον έγκυροι και φανατικοί πολέμιοι της κομμουνιστικό- αριστερής πρότασης, σε σημείο ,μερικοί από αυτούς να θέσουν εκτός νόμου κάτι θλιβερά υπολείμματα των κομμουνιστικών κομμάτων και να φλερτάρουν με το αντιδιαμετρικό άκρο της ακροδεξιάς.

Στην Ευρώπη, μόνο η χώρα μας αν δεν είναι  υπόδουλη , είναι  τουλάχιστον πολύ εξαρτημένη από τις παρωχημένες αριστερές ιδεοληψίες ,που δρουν σαν οπισθέλκουσες δυνάμεις στην ποθητή   προσπάθεια συμπόρευσης  μας με τα υπόλοιπα  αναπτυγμένα κράτη. Το μοναδικό αυτό νοσηρό  φαινόμενο,  προέρχεται από την  έμφυτη μεγαθυμία και φιλευσπλαχνία των Ελλήνων προς τους αδύνατους άρα και προς τους αριστερούς  ηττημένους του εμφυλίου, ανεξάρτητα αν  επιθυμούσαν  τον διαμελισμό της χώρας και την ένταξή της στον  πολιτιστικό «βάλτο»  του τότε Ανατολικού μπλοκ . Γλυτώσαμε από την υποδούλωση αλλά υποκύψαμε στην ιδεολογική κυριαρχία μίας νεφελώδους δήθεν ουμανιστικής αριστεράς.  Οι  μεταπολιτευτικές εκλογικές αναμετρήσεις αυτό έδειξαν. Η δεξιά κυβέρνησε στα  «διαλλείματα» που ήσαν και οι μόνες παραγωγικές περίοδοι.
Ο γιαλός δεν είναι στραβός εμείς στραβά αρμενίζουμε.


 Μετά την οδυνηρή περιπέτεια του «τρίτου δρόμου προς τον σοσιαλισμό» του        παλαιό- ΠΑΣΟΚ και της «πρώτης φοράς αριστεράς» του ανερμάτιστου και άκρως επικίνδυνου  ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει λογικά να ήλθε επί τέλους η ώρα της πραγματικής και όχι κατασκευασμένης ιστορικής αλήθειας σε αυτήν την χώρα .
 Ήλθε η ώρα της ειρηνικής μεν, αλλά αποφασιστικής   απαλλαγής  από τα βαρίδια και τις αγκυλώσεις ,που οι διάφορες τοξικές ή   αραχνιασμένες ουτοπιστικές ιδεολογίες και  ιδεοληψίες την κρατούν καθηλωμένη σε μία άδικη μιζέρια.
Ήλθε η ώρα  της κατά μέτωπον ευθείας  αντιπαράθεσης  στο ιστορικό και θεωρητικό πεδίο με τις αποδυναμωμένες από την πράξη σκοταδιστικές δήθεν ουμανιστικές δυνάμεις  της σοσιαλο-κομμουνιστικό-αριστερής ουτοπίας.
Ήλθε η ώρα της πραγματικής  προστασίας  των ηθικών αρχών μας που περικλείονται στο  εθνοσωτήριο και εγκληματικά χλευασμένο  από την κιναιδοκρατία και την αριστερή ψευδοκουλτούρα  6λεξο « πατρίς, θρησκεία ,οικογένεια, νόμος , τάξη και ασφάλεια» που διατήρησε τον φωτοδότη Ελληνισμό για χιλιετίες.
Ήλθε η ώρα της μηδενικής ανοχής σε εκφυλιστικά και ποινικώς κολάσιμα φαινόμενα  δημοκρατικής εκτροπής που απεργάζονται οι  δόλιοι και ιδιοτελείς  σφετεριστές της εξουσίας σε θέματα όπως η ελεύθερη έκφραση στα ΜΜΕ, η παιδεία η δικαιοσύνη και η θρησκεία.

Ήλθε η ώρα της « ιδεολογικά συγγενικής  αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας» προκειμένου να συνταχθεί πίσω από το μοναδικό μεγάλο  αξιόπιστο σήμερα όχημα προς  την ευημερία, δηλαδή πίσω  από την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η συντριπτικά πλειοψηφούσα δημοκρατική Ελλάς , και να στείλουμε τον αριστερό-φασίστα Τσίπρα και την παράωρη  παρέα του στον… αγύριστο του 3%  πριν προλάβουν και   καθίσουν δικτατορικά στον σβέρκο μας ,όπως έκαναν οι ομοϊδεάτες τους σε άλλες άτυχες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου