Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

Η «εμμονή στο λάθος», σε συνδυασμό με την « συμπλεγματική  άρνηση της πραγματικότητας» είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ηλιθίων και των αλαζόνων ιδεοληπτικών, έχει δε καταστροφικές ή και μοιραίες συνέπειες.

Και αν το επαναλαμβανόμενο λάθος γίνεται από ένα άτομο και αφορά στον ίδιο, στην οικογένεια του, στην δουλειά του, ομιλούμε για κάποιο κοινωνικό δράμα που το πολύ-πολύ θα γίνει κάποιο καταθλιπτικό  θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές της Τατιάνας, ή της Πάνιας.  
Αν όμως το επαναλαμβανόμενο και μάλιστα πεισματικά, λάθος,
γίνεται από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης, ζημιώνει με  εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το κράτος και αφορά σε ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαίτερα στην ενημέρωση, επιμόρφωση και ψυχαγωγία των ευρύτερων  λαϊκών στρωμάτων και φυσικά των μικροσυνταξιούχων,  τότε ομιλούμε για κακουργηματική  απιστία, για ένα ειδεχθές έγκλημα κατά του λαού.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την «παράωρη περεούλα» των Τσίπρα , πατέρα και υιό Παππά, Φλαμπουράρη, Μπαλτά , Καρανίκα, Πολάκη Γεροβασίλη  και άλλων σεμνών πολιτικών αδαμάντων που κατοικοεδρεύουν,  για κακή μας μοίρα, στου Μαξίμου.
Ως γνήσιοι αριστεροί, είναι δεδηλωμένοι οπαδοί και  κήρυκες της κεντρικά κατευθυνόμενης και ελεγχόμενης οικονομίας, κοινωνίας , ενημέρωσης, παιδείας, ψυχαγωγίας,  οικογένειας, και ότι άλλου κινείται και αναπνέει, προκειμένου να απαλλαγεί ο λαός από τους διαπλεκόμενους κεφαλαιοκράτες.  Ολοκληρωτισμός του κερατά δηλαδή.
Κομβικό σημείο ο έλεγχος των ΜΜΕ, έργο που ανέλαβε ο «πρωτόμαγκας» Υπουργό προπαγάνδας και παρασκηνίων, ο οποίος υπέφερε από το γεγονός ότι επί 27 έτη οι Έλληνες δεν κοιμόντουσαν καλά επειδή οι «αεροπειρατές» καναλάρχες δήθεν  πλήρωναν λίγα  τέλη χρήσης τηλεοπτικών συχνοτήτων.
Ποιος ελέγχει συνταγματικά την τηλεόραση; Φυσικά  όπως σε όλο τον  πολιτισμένο κόσμο η ανεξάρτητη αρχή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ( ΕΣΡ). Αηδίες. Εγώ την ελέγχω και θα την ελέγχω, είπε ο εμπνευσμένος νεαρός και… πολύπειρος υπουργός παρασκηνίων και εξαπάτησης . Τι θα πει ανεξάρτητη αρχή, όταν υπάρχει νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση που εκφράζει γνήσια και αποκλειστικά την λαϊκή βούληση; Τι Σύνταγμα και πράσινα άλογα. Θέλουμε τον έλεγχο της τηλεόρασης και όλων των ΜΜΕ. Μόνον τότε θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της χώρας που θα μεταδοθεί σε όλη την Ευρώπη προς δόξα και δικαίωση της σύγχρονης οικονομικής θεωρίας του Μαρξισμού και άλλων παιδικών  ονειρώξεων.

Προχωράμε με βήματα μελετημένα και «ας ουρλιάζουν τα ξεδοντιασμένα σκυλιά» του θα είπε μάλλον ευλογώντας την πρωτοβουλία του κολλητού του υπουργού, ο συνένοχος ,αυτάρεσκος και αλαζών πρωθυπουργός.
Έτσι, για κακή μας μοίρα , συντελέστηκαν και  άλλα, πασίγνωστα ανά την υφήλιο πλέον, Συριζέϊκα ανοσιουργήματα –γκάφες όπως,  του Σοβιετικού τύπου «νόμου Παππά» και του τραγελαφικού και γκανγκστερικής λογικής  διαγωνισμού αδειοδότησης, χυδαίες και φασιστικής νοοτροπίας άγαρμπες προσπάθειες επηρεασμού της δικαιοσύνης, σε βαθμό μάλιστα  συνταγματικής εκτροπής,  που εξέθεσαν την χώρα τουλάχιστον ως υποανάπτυκτη.   

«Την παρτίδα» έσωσαν οι δικαστές , με την απόφαση τους  να ακυρωθούν όλα  τα αντισυνταγματικά τελεσθέντα από την ιδεοληπτική περεούλα του Μαξίμου, αλλά αυτή εμμένει  πλαγίως στο λάθος της κραδαίνοντας νέο νόμο, έτσι ώστε να επαληθεύσει τον ορισμό μάλλον του Αϊνστάιν: «ηλίθιος είναι αυτός που κάνοντας τα ίδια περιμένει άλλο αποτέλεσμα» .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου