Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η a’ la cart ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΧΑ είναι ένα ασήμαντο πολιτικό μόρφωμα, όπως συνηθίζεται να το αποκαλούν, με ρηχές  και παραχαραγμένες ιστορικές αναφορές ,παρωχημένες ιδέες,  γραφικές και απλοϊκές εκδηλώσεις πειθαρχίας, μάγκικες και χυδαίες  εκφράσεις ,αποκρουστικά συνθήματα ανάτασης ηθικού, πολεμικές ηρωικές φαντασιώσεις με βίαιες και ποινικά κολάσιμες δράσεις, από τους λιγοστούς , επικίνδυνους ,αμόρφωτους, συμπλεγματικούς αν όχι ψυχασθενείς  εκπροσώπους της.  
Είναι δηλαδή ένα άχρηστο και επιβλαβές  μεταστρατιωτικό κατάντημα μερικών ανεγκέφαλων ,μία πραγματική ντροπή για μία  σύγχρονη και πολιτισμένη κοινωνία .

Το μόρφωμα αυτό της τάξεως του 0,5-1,0%, ήταν μόνιμα στην πολιτική αφάνεια και στην πράξη ακίνδυνο . Η προκύψασα όμως κρίση με τα ίσως δικαιολογημένα αλλά σίγουρα άγαρμπα μέτρα και σε συνδυασμό με την  αλά μαντάμ Σου σού μικρομέγαλη και αυτοκαταστροφική πολιτική του πιο συγγενικού  κόμματος  ΛΑΟΣ, απετέλεσε  ευκαιριακά το καταφύγιο αφελών συμπολιτών μας δεκαπλασιάζοντας  απρόσμενα - όπως και ο ΣΎΡΙΖΑ- την πολιτική ισχύ του.  

Η ανέλπιστη αυτή εξέλιξη  έκανε τα στελέχη της ΧΑ- πρωτόλειοι βουλευτές πλέον -να «καβαλήσουν το καλάμι»  ,όπως λέει ο λαός.         Με εμφανή την αδυναμία τους να εκφράσουν κάποιο πολιτικό λόγο πέραν της εύκολης καταγγελίας των κακών κειμένων τους έκανε να αυτοϊκανοποιηθούν και να πιστέψουν ότι είναι οι νέοι… Ρομπέν, που ετάχθησαν  να προστατεύουν τους αδύναμους από τους άπιστους λαθρομετανάστες που απειλούν, ενοχλούν  και απομυζούν  τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Η θέση τους αυτή είναι ελκυστική για τους  πολίτες που υποφέρουν την εγκληματικότητα και την γενική ρύπανση από τους λαθρομετανάστες .Τα άλλα κόμματα στο όνομα κάποιου ουτοπικού ανθρωπισμού ή ανόητης ιδεοληψίας στρουθοκαμηλίζουν και απορρίπτουν την επιβεβλημένη  λήψη δραστικών μέτρων περιορισμού του φαινομένου. Με τον τρόπο αυτό άφησαν στην ΧΑ την προνομιακή εκμετάλλευση της λαϊκής δυσφορίας.   
Έτσι  οι θερμοκέφαλοι θεώρησαν επιβεβλημένο να εντείνουν την δράση τους  ,-παράλληλα με τις δήθεν  φιλάνθρωπες εκδηλώσεις τους- υποκαθιστώντας το κράτος  με τυφλές , βίαιες, και παράνομες ενέργειες , κάτι που υπό μία έννοια μόνο μία εγκληματική οργάνωση μπορεί να σχεδιάζει και να υποθάλψει.                                                                            
Το αν μία  τυφλή δολοφονία , μερικές ίσως απόπειρες κατά ζωής , αρκετές βιαιοπραγίες μεταναστών , γραφικές παρελάσεις και γυμναστικές επιδείξεις , από μερικούς ανεγκέφαλους συνιστούν την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης ,έγκλημα δηλαδή που επιφέρει την ομαδική ευθύνη και προφυλάκιση του συνόλου σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδος ενός κόμματος του 8% είναι ένα  ασχολίαστο θέμα που κατ’ οικονομία θεωρείται ορθό. Αυτή όμως η απαράδεκτη , αντικοινωνική ,και εγκληματική   συμπεριφορά ανεγκέφαλων  παρατηρείται μόνο  στους κόλπους της ΧΑ;                                Ανάλογη  ίσως πιο κυνική  συμπεριφορά:
- υφιστάμεθα στα γήπεδα  μέσα και έξω- από τους εξ ΄ίσου αποκρουστικούς  και βίαιους δήθεν φιλάθλους, τους βλακωδώς επονομαζόμενους «χούλιγκανς»  τους αποκρουστικούς μόνιμα μαστουρωμένους  επαγγελματίες αλήτες που επανδρώνουν την φρουρά  ισχυρών οικονόμο-αθλητικών παραγόντων που σκανδαλωδώς τους μισθοδοτούν και  προστατεύουν. Το άθροισμα των δολοφονιών ,βιαιοπραγιών , εμπρησμών ,καταστροφών εκβιασμών κτλ που γίνονται από δήθεν φιλάθλους ανά την επικράτεια κάνει την δράση της ΧΑ προσκοπική.
-Υποφέρουμε μαζί με τους έκπληκτους τουρίστες στους δρόμους και τις πλατείες από τους δήθεν αντιεξουσιαστές, τους  πασίγνωστους βάνδαλους εμπρηστές τους περίφημους κουκουλοφόρους επαγγελματίες δηλαδή διαδηλωτές που δήθεν αγωνίζονται για δικαιώματα που πρώτοι αυτοί βάναυσα καταπατούν. Τα αθώα θύματα αυτών των εγκληματιών και οι καταστροφές των περιουσιών  του κόπου δηλαδή χιλιάδων νοικοκυραίων καταστηματαρχών δεν συνιστούν άραγε ικανό υλικό ώστε να χαρακτηρισθούν εγκληματική οργάνωση και να προφυλακισθούν ομαδόν;
- Βιώνουμε ως νοικοκυραίοι εργαζόμενοι  από τους έξαλλους δήθεν εκπροσώπους μας  απεργούς ρέμπελο-συνδικαλιστές συναδέλφους μας που παράνομα, χυδαία και βίαια μας  απειλούν, μας λοιδορούν  και μας  στερούν το δικαίωμα της εργασίας και φυσικά την αμοιβή μας από αυτήν; Το συνδικάτο δεν δρα σαν συμμορία;                                    --
-Ανεχόμαστε σαν καταστηματάρχες, ή υπάλληλοι ή πελάτες το βίαιο και παράλογο και για πολλούς καταστρεπτικό κλείσιμο της αγοράς και τις  καταστροφές  και πλιάτσικο των προθηκών από επαγγελματίες-συνήθως λαθρομετανάστες- διαδηλωτές που πλαισιώνουν έναντι αμοιβής  μικροομάδες διαμαρτυρομένων  συντεχνιακών  και κομματικών στελεχών. Αυτοί που τους οργανώνουν τις έκνομες πράξεις δεν αποτελούν εγκληματική  οργάνωση;
-Αδρανούμε  μοιρολατρικά σαν πολίτες και γονείς όταν μία ομάδα αλητο-μαθητών ή αλητο-σπουδαστών με τις ευλογίες συνήθως επίσης αλητο-διδασκάλων τους που καμιά φορά φτάνουν ακόμη και στον πρυτανικό θώκο, να καταλαμβάνουν και λεηλατούν  σαν  γνήσιοι βάνδαλοι  σχολεία ,δημόσια κτίρια στο όνομα  κάποιας συμπαράστασης ή κάποιων  καταχρηστικών δικαιωμάτων που νομίζουν ότι έχουν .         Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις τύπου ΟΛΜΕ εκ του αποτελέσματος δεν χαρακτηρίζονται εύκολα εγκληματικές;
-Εθελοτυφλούμε ανεξήγητα στην καθολικά παραβατική και πολλές φορές  άκρως  εγκληματική δράση,  από παιδική ακόμη ηλικία των Ρομά ,που εκτός από το εμπόριο βρεφών ,το  λαθρεμπόριο  την φοροδιαφυγή τις καταλήψεις γαιών με  την αφόρητη ρύπανση και τις κλασσικές ,κλοπές, ληστείες, απαγωγές, αιμομιξίες  καταλήγει συχνά σε  ανεξιχνίαστες συνήθως δολοφονίες. Εκεί σχεδόν η κάθε οικογένεια είναι εγκληματική οργάνωση.
Οι παραπάνω εγκληματικές συμπεριφορές -που ποιοτικά πολλές υπερτερούν σε χυδαιότητα  αυτών της ΧΑ- προφανώς δεν είναι αυθόρμητες ενέργειες  καταπιεσμένων και αγανακτισμένων πολιτών. Κάποιοι τις σχεδιάζουν ,τις χρηματοδοτούν και τις κατευθύνουν κάποιοι που σύμφωνα με την νομοθεσία συνιστούν πολλές  εγκληματικές  οργανώσεις..
Κατά συνέπεια αν όχι τα σωματεία, τουλάχιστον οι σύνδεσμοι φιλάθλων    τα κομματικά  και  συνδικαλιστικά επιτελεία όπου σχεδιάζονται ,χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται οι διάφοροι «αγώνες», οι πάμπλουτοι  ηγέτες των Ρομά , οι  πρυτανικές αρχές αρκετών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων- που παρέχουν παράνομα άσυλο σε  περιθωριακούς εγκληματίες που έχουν μετατρέψει ολόκληρες αίθουσες διδασκαλίας  και φοιτητικές εστίες  σε εργαστήρια παραγωγής φονικών όπλων( βόμβες μολότοφ , μάσκες κτλ) και …επαναστατικού έντυπου ή ηλεκτρονικού υλικού, όπως και χώρους φύλαξης, εμπορίας  και κατανάλωσης ναρκωτικών- θα πρέπει για λόγους ισονομίας να χαρακτηρισθούν αναδρομικά ως εγκληματική οργάνωση και τα μέλη τους να προφυλακισθούν προληπτικά όπως έγινε  με την ΧΑ.

Σε μία ευνομούμενη χώρα δεν υπάρχουν a la cart χαρακτηρισμοί διώξεις και ποινές. Σωστά ,εφόσον έτσι εκρίθη, οι χρυσαυγήτες βρίσκονται στην φυλακή  να μπουν  όμως μέσα και δεκάδες άλλοι το ίδιο ένοχοι για τα ίδια εγκλήματα. Δεν υπάρχουν μαύροι κόκκινοι πράσινοι γαλάζιοι ή ροζ εγκληματίες. Όλοι εγκληματίες είναι.


Η εκδοχή ότι η προφυλάκιση των βουλευτών της ΧΑ συνιστά πολιτική δίωξη  δηλαδή ένα πολύτιμο δώρο σε μία ασήμαντη πολιτική δύναμη προκειμένου   να εξελιχθεί σε υπολογίσημο πολιτικό παράγοντα  με ρυθμιστικές δυνατότητες  ,δεν  έχει λογική. Πρέπει να είναι πολιτικά κρετίνος αυτός που θα διατάξει κάτι τέτοιο. Τώρα γιατί μετά την προφυλάκιση ΄στις ευρωεκλογές η ΧΑ ανεδείχθη τρίτο κόμμα με τρεις ευρωβουλευτές η απάντηση είναι ότι  μάλλον πρόκειται για σύμπτωση!!!
.                                                                                                                       
   


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α ΤΟΜΠΡΑΣ                      ΗΡΆΚΛΕΙΟ    08/07/2014


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου